Az élet rejtélyeinek feltárása Könyv

Nagyobb mennyiségű rendelés esetén, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a Kiadóval.

5000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítás Magyarország egész területére!

AKCIÓ: Az élet rejtélyeinek feltárása magyar és angol nyelven, egy csomagban

Vásárolja meg az Élet rejtélyeinek feltárása című művet, mind magyar, mind eredeti angol nyelven, és az egyik könyvet fél áron (1.750 Ft-ért) adjuk, valamint a szállítási költséget is átvállaljuk!

Gauri Shankar Gupta, India Magyarországi nagykövetének könyve, 404 (magyar) + 400 (angol) oldalon.

Ingyenes kiszállítással!

5250 Ft
Az élet rejtélyeinek feltárása

Az író számos rejtelmet tár fel előttünk művében: a világegyetem eredetét és működését, az élet és a tudatosság fejlődését, a természet és az emberiség kapcsolatát, az emberi élet természetét és célját, a boldogsághoz vezető utat, s mindezt úgy, hogy számításba veszi az ősi védikus és görög bölcsességeket és a modern tudomány felfedezéseit.

Gauri Shankar Gupta, India Magyarországi nagykövetének tollából, 404 oldalon.

Részletek
3500 Ft
Az élet rejtélyeinek feltárása (angol)

Az író számos rejtelmet tár fel előttünk művében: a világegyetem eredetét és működését, az élet és a tudatosság fejlődését, a természet és az emberiség kapcsolatát, az emberi élet természetét és célját, a boldogsághoz vezető utat, s mindezt úgy, hogy számításba veszi az ősi védikus és görög bölcsességeket és a modern tudomány felfedezéseit.

Gauri Shankar Gupta, India Magyarországi nagykövetének tollából, 400 oldalon.

EREDETI, ANGOL nyelven!

Részletek
3500 Ft
A Bhagavad-Gítá

Maharishi Mahesh Yogi: A Bhagavad-Gítá

Új fordításban és új magyarázattal 1–6. fejezet

A Bhagavad-gítá az Élet Fénye, amelyet maga Isten gyújtott meg az ember oltárán azért, hogy az emberiséget megmentse a tudatlanságtól és a szenvedéstől. Egy olyan időtlen szentirat ez, amelyre minden korban bárki felbecsülhetetlen kincsként tekinthet. A Bhagavad-gítá az Élet lexikonja, e magyarázat pedig a hozzá szükséges tárgymutató.
Az élet örökké változó mezején mindig is jelen lesz a zavarodottság és a rendezetlenség, ahogyan az emberi elme sem menekülhet meg a hibáktól és a határozatlanságtól. A Bhagavad-gítá a gyakorlatias élet teljes körű útmutatója. Mindig ott lesz, hogy az embert bármilyen helyzetből kimenekítse. Olyan, akár egy horgony, amely egy helyben tartja az idő tajtékzó hullámain hánykolódó élet hajóját.
Az egyéni élet beteljesedését támogatja. Társadalmi méretű elfogadása társadalmi jóléthez és biztonsághoz vezet, ha pedig az egész világ meghallja üzenetét, tartós világbékét hoz.
A Bhagavad-gítá az élet tudományát és művészetét tárja elénk. Megtanít lenni, gondolkodni és cselekedni. A benne kínált módszer, amely a belső Léttel megteremtett kapcsolat révén az élet minden területét képes gazdagítani, a fa gyökerének öntözéséhez hasonlatos. Az emberi társadalom által nagyra becsült összes életbölcseletet felülmúlja.” - Maharishi

552 oldalon, cérnafűzéssel, kartonált kötésben.

Részletek
4900 Ft
A Vaszistha-jóga

Második, bővített kiadás! 

A Vaszistha-jóga két kötetben jelent meg, 404 és 392 oldalon, kemény kötésben.

A második, bővített kiadás új köntöst kapott, sötétbordó borítóval, platinaszínű préggel, elefántcsont színű papírra nyomtatva. Tartalomjegyezékkel láttuk el, hogy a kedvenc történeteinket könnyen visszakereshessük. Ha pedig egy-egy fontosabb szóra vagy névre vagyunk kíváncsiak, akkor a mű végén található függelék segítségével azokat oldalszám-pontosan visszakereshetjük.

A mű többszöri átolvasáson esett át az évek folyamán, és sok-sok apró javítást, korrektúrát tartalmaz.

A mű ára (2 kötet) közvetlenül a kiadótól rendelve 11 900 Ft helyett 8900 Ft (áfával).

Részletek
8900 Ft
A Vaszistha-jóga (exkluzív kiadás)

Az Exkluzív (igencsak időtálló műbőrkötéses, díszdobozos, kézzel sorszámozott) kiadásból 108 darab készült.

Minden példány elkelt, így már nem érhető el.


Részletek
18000 Ft
Szerződési feltételek | Gyakran ismételt kérdések | Adatvédelem | Szállítási feltételek
© 2012-2016 Vaszistha - Minden jog fenntartva